Skoči na vsebino
Kam v občini Črnomelj v Občini Črnomelj leto domovine 2024 LETO DOMOVINE 2024
Logotip Občine Črnomelj
Gumb išči | 

Zapri iskalnik

Zdravje

V občini Črnomelj deluje Zdravstveni dom Črnomelj (Delavska pot 4, Črnomelj) v okviru katerega delujeta še Zdravstvena postaja Semič (Vajdova ulica 9, Semič) in Zdravstvena postaja Vinica (Vnica 39a, Vinica). 

V ZD Črnomelj deluje tudi Center za krepitev zdravja Bela krajina, in sicer kot samostojna organizacijska enota, ki zagotavlja dejavnosti vzgoje za zdravje, vzgoje za ustno zdravje, zdravstvene vzgoje, integrirane preventive kroničnih bolezni ter krepitve zdravja za otroke, mladostnike in odrasle.

CKZ.png 

Aktivnosti Centra za krepitev zdravja: 

CKZ_nose__nost.png

 

Če želite obiskati center za krepitev zdravja, lahko sledite naslednjim korakom:

Preučite, katere storitve in programi so na voljo v centru za krepitev zdravja Črnomelj. 

Kontaktirajte jih: Če imate še kakšna vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, se obrnite na center za krepitev zdravja. Lahko jih pokličete, pošljete elektronsko sporočilo ali pa jihobiščete osebno, da dobite vse potrebne informacije in se dogovorite za obisk:  ali 07/30 61 723 ali 07/ 62 05 755. 

Obiščite center: Ko imate vse informacije in se dogovorite za obisk, se odpravite v center za krepitev zdravja v dogovorjenem terminu. Upoštevajte navodila osebja centra in izkoristite ponujene storitve ter programe za izboljšanje svojega zdravja.

Lokacija: Zdravstveni dom Črnomelj, Delavska pot 4, 8340 Črnomelj – Na glavnem vhodu greste levo in do konca, kjer vas že pričakujejo CKZ – jevci.

Pomembno je, da se posvetujete s strokovnjaki v centru za krepitev zdravja, saj vam bodo lahko ponudili individualne nasvete in prilagojene programe, ki ustrezajo vašim potrebam in ciljem.