11. Javni poziv za sprejem v Podjetniški inkubator Bela krajina (Rok: 26. november 2018)

  • 05 November 2018 |

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja 11. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina v enotah:

• Stratus, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj
• TRIS Kanižarica, Kanižarica 41, Črnomelj
• Stara lekarna, Kolodvorska 23A, Črnomelj

Predmet poziva je sprejem pravnih oseb v redno članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina. Vlogo lahko odda tudi fizična oseba, ki namerava ustanoviti podjetje, pri čemer priloži izjavo z rokom, do kdaj bo podjetje ustanovila.

S pozivom omogočamo najem:

- 2 pisarniških prostorov v enoti Stratus
- 2 pisarniških ter 2 proizvodnih prostorov v enoti TRIS Kanižarica
- 2 pisarniških prostorov v enoti Stara lekarna

Rok za oddajo prijav za redno članstvo v podjetniškem inkubatorju na ta javni poziv je 26. 11. 2018. Odpiranje vlog bo potekalo v roku deset delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu bo odločala Komisija, ki bo podala svoje mnenje. Kandidat bo o rezultatih obveščen najpozneje 7 dni od odpiranja vlog.

Dodatne informacije:

Kontaktna oseba za ogled prostorov (po predhodnem dogovoru) ter za informacije o javnem pozivu, vključno z dokumentacijo javnega poziva je Kristian Asani (051 806 925; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

pdf11.Javni poziv Podjetniški inkubator Bela krajina november 2018

pdfPRAVILNIK_o_postopku_sprejema_v_podjetniški_inkubator

docxVLOGA_ZA_VSTOP_V_PODJETNIŠKI_INKUBATOR

xlsxFinančni_načrt 

 

Zbiranje vlog za najem stojnice na prireditvi Zabavaj se v mestu - Miklavževa tržnica

  • 05 November 2018 |

Občina Črnomelj obvešča, da bo v okviru projekta Management mestnih središč – MMS dne 1.12.2018, v mestnem jedru Črnomlja organizirala prireditev »ZABAVAJ SE V MESTU«, v sklopu katere bo izvedena tudi Miklavževa tržnica. K sodelovanju vabimo trgovce, gostince, vinarje, ustvarjalce oblačil, nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, izdelkov za dom, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, cvetličarje, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku. Za izvajanje prodaje na stojnicah morate biti registrirani za opravljanje dejavnosti oziroma izpolnjevati zakonske pogoje.

Miklavževa tržnica bo potekala v soboto, 1.12.2018, v času med 16. in 19. uro.

Na voljo bo 10 stojnic, s čimer je tudi omejeno število sodelujočih na tržnici. Najem stojnic bo brezplačen. Prednost pri najemu imajo ponudniki iz mestnega jedra ter javni zavodi, društva in združenja, do zapolnitve mest tudi drugi ponudniki iz občine Črnomelj, prioritetno po navedenem vrstnem redu, oz. času oddaje popolne vloge.

Prijava mora vsebovati:
- izpolnjen obrazec »Vloga za najem stojnice na prireditvi Zabavaj se v mestu« in
- izpolnjeno »Izjavo prodajalca o spoštovanju predpisov za izvajanje prodaje« za vse, ki bodo na stojnici izvajali prodajo.

Obrazca sta na voljo tudi v sprejemni pisarni Občine Črnomelj.

Prijavo je potrebno poslati po pošti na naslov Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj, ali po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali vložiti osebno v sprejemni pisarni Občine Črnomelj, najpozneje do srede, 21.11.2018.

O izbiri ponudnikov bo odločil organizator prireditve, ponudniki pa bodo o sodelovanju pravočasno obveščeni.

Podrobnejše informacije lahko dobite pri Božidarju Brajkoviču, tel. 30-61-100, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali pri Mariji Prašin Kolbezen, tel. 30-61-100, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  07 306 11 30
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 7.30 do 14.30

Sreda od 7.30 do 16.30

Petek od 7.30 do 12.30

V času med 10. in 11. uro ni uradnih ur.