7. april - SVETOVNI DAN ZDRAVJA

  • 07 April 2021 |

Sreda, 7. april - Letošnji svetovni dan zdravja poteka pod sloganom »Zgradimo pravičen in zdrav svet«. Trenutno se v svetovnem merilu vse vrti okrog korona virusa, ki je cenjeno vrednoto zdravja postavil še na višjo raven. A ob vse ob tem ne smemo pozabiti in zanemariti širšo sliko pomena zdravja.

Tudi župan Andrej Kavšek je v sporočilu, ki ga je ob tej priložnosti naslovil na Zdravstveni dom Črnomelj, izpostavil njihovo pravičnost in pohvalil njihov trud. "Trdno sem prepričan, da tudi v ZD Črnomelj delate vse kar je v vaši moči, da bi bil zdravstveni sistem pravičen in dostopen za vse. Verjamem da se boste trudili tudi v prihodnje, zato vam ob svetovnem dnevu zdravja želim vse dobro, veliko zagona in pozitivne energije ob spopadanju z vsakdanjimi izzivi na delovnem mestu ter seveda obilo zdravja."

Prilagamo zanimiv zapis NIJZ, kako naš svet po covid krizi vrniti v sprejemljive tirnice življenja na način, da bo bolj pravičen za vse ter da bomo vsi uživali več zdravja in blaginje, kot posamezniki in kot družba.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.