Župan sprejel najuspešnejše srednješolce

  • 18 Junij 2019 |

Torek, 18. junij – V prostorih občine Črnomelj je župan sprejel najuspešnejše in nadarjene srednješolce, ki so v tem šolskem letu poželi izvrstne uspehe.

Na sprejem so bili vabljeni:  

Blaž Pečarič 4. aG – zlato na državnem tekmovanju Ekokviz
Andrej Zupančič, 4. bG - zlato priznanje na državnem nivoju tekmovanja v razvedrilni matematiki
Vid Kavčič, 1. aG - zlato priznanje na državnem nivoju tekmovanja v razvedrilni matematiki, zlato priznanje na državnem nivoju tekmovanja srednješolcev v znanju matematike za Vegova priznanja, zlato priznanje na državnem tekmovanju iz slovenščine za Cankarjevo priznanje, zlato priznanje na državnem nivoju v znanju astronomije, zlata medalja za plakatno predstavitev in bronasta medalja za raziskovalno nalogo na Mednarodni konferenci mladih znanstvenikov ICYS 2019 v Maleziji, zlato priznanje na državnem nivoju iz logike ter zlata Preglova plaketa – 1. mesto v državi iz kemije.
Anže Rom, 3. aG - Zlata medalja za plakatno predstavitev na Mednarodni konferenci mladih znanstvenikov ICYS 2019 v Maleziji in zlato priznanje na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo.
Urška Bahor, 1. aG - zlato priznanje na državnem tekmovanju iz slovenščine za Cankarjevo priznanje
Rok Spahič, 1. ST - Dva zlata priznanja na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo
Urša Konda 3. aG - zlata Preglova plaketa – 4. mesto v državi na tekmovanju iz kemije in zlato priznanje na državnem nivoju iz logike
Žan Maljevac, 3. ST - Zlato priznanje na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo
Urša Matotek 2. aG - državna prvakinja v skoku v daljino
Jože Žunič, 2. ST - zlato priznanje na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo
Nina Težak 3. aG - zlata Preglova plaketa – 5. mesto v državi in srebrno priznanje za raziskovalno nalogo (državno) na tekmovanju iz kemije

Župan je srednješolcem iskreno čestital za uspehe in se jim tudi zahvalil za njihov doprinos občini. Verjame, da jim bodo prav srednješolski uspehi pomagali tudi kasneje v življenju, zato jih pri tem rudi spodbuja. 

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.