Poziv za vključitev v sistem »Odprta vrata Bele krajine«

  • 23 April 2018 |

Belo krajino obiskujejo individualni gosti, ki bodo z novim turističnim produktom »Odprta vrata Bele krajine« dobili možnosti za boljšo izkušnjo doživetja v Beli krajini.

K brezplačni vključitvi v sistem TIC Metlika, TIC Semič in TIC Črnomelj pozivajo ponudnike turističnih storitev namenjene za turiste (rokodelci, čebelarji, vinarji, turistične kmetije, muzeji, galerije, ipd). Pogoj za vključitev je možnost sprejemanja obiskovalcev na določen dan ob določenem času.

Cilj sistema je vzpostavitev mreže ponudbe in dogodkov Bele krajine, ki omogoči posamezniku, da si sam ustvari izlet po Beli krajini, da pridobi zemljevid poti in povezav med ponudniki, da pridobi informacije o vremenu in temperaturi ter informacije o odprtih vratih in dogodkih v Beli krajini.

Sodelujoči ponudniki bodo deležni promocijskih storitev (na spletni strani, preko mobilne aplikacije, v tiskovinah, na Facebooku, v belokranjskih TIC-ih, na promocijskih dogodkih, preko medijev,…). Sistem omogoča ponudnikom večjo prepoznavnost, promocijo, pridobitev podatkov za namene evalvacije, več gostov, povečanje prodaje izdelkov in storitev, itd.

Za vključitev v sistem morajo ponudniki izpolniti prijavnico, ki je dostopna na www.ric-belakrajina.si. Sistem bo odprt med 1. 6. 2018 in 31. 8. 2018. Za obdobje izven glavne turistične sezone bo razpisan poseben razpis. Prijave se sprejema do vključno 7. 5. 2018. Kontaktna oseba: Gregor Jevšček, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.