Prejmite račun JP Komunale Črnomelj na svojo e-pošto

  • 20 April 2018 |

Enostaven postopek za spremembo, zmanjšajte si strošek

JP Komunala Črnomelj sporoča, da v naslednjem mesecu planira spremeniti obliko svojih računov. Računi bodo po novem opremljeni s QR kodo istočasno pa bodo postavke na računu dodatno razdelane po področjih.

Postopek za spremembo je enostaven:

• izpolniti in poslati obrazec, ki se nahaja na spletni strani JP Komunala http://www.komunala-crnomelj.si/clanek1.asp?nm_tbl_cate.id=1&id=78&n=Ra%E8uni ali,
• poslati elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s številko odjemnega mesta, imenom in priimkom uporabnika, ter naslovom elektronske pošte na katerega želite prejemati račun ali,
• oglasiti se na JP Komunala, Belokranjska 24a kjer vam bodo pri spremembi pomagali.

Prejemanje računov po elektronski pošti ni povezano s plačevanjem preko trajnika, lahko pa si uredite tudi to. Prav tako plačnik računa ne potrebuje svojega naslova elektronske pošte. Račune lahko pošiljajo na elektronski naslov otrok, vnukov, nečakov, ... .

JP Komunala poziva uporabnike, da se v čim večjem številu odločijo za prejemanje računov po elektronski pošti in s tem prispevajo k manjšim stroškom ter manjšem obremenjevanju narave.

Več o plačevanje UPN položnic z QR kodo https://www.upn-qr.si/sl/pogosta-vprasanja-in-odgovori

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.