Nadaljevalni tečaj: 3D modeliranje in animacije z Autodesk Maya

  • 10 April 2018 |

Po uspešno zaključenem lanskem izobraževanju z »Autodesk Maya« (programska oprema za 3D računalniško animacijo in modeliranje) za namene obogatene resničnosti in lansiranju aplikacije TravelAR Slovenia (www.travel-ar.si) letos v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina ponovno organiziramo brezplačen izobraževalni nadaljevalni tečaj 3D modeliranja za animacije in obogateno resničnost.

Sklop delavnic bo v angleškem jeziku vodil mentor Nadav Sagir Ljubljane, izraelski strokovnjak za obogateno resničnost, s številnimi kreativnimi izkušnjami in ogromno tehničnimi znanji. Je soustanovitelj Revolv-AR, mentor za animacijo na SAE Institute in ustanovitelj CtrlArt studia, ki ustvarja vsebine specializirane za AR in VR tehnologije in rešitve.

Za brezplačno udeležbo na izobraževanju so obvezne predhodne prijave, do vključno 26. aprila. Prijave pošljite na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor se lahko obrnete tudi za dodatne informacije.

Z delavnicami, ki bodo potekale enkrat tedensko po 2 uri (predvidoma v četrtek ali petek popoldan, glede na želje večine udeležencev), se prične v začetku maja. Število mest je omejeno.

Na tečaj so vabljeni vsi, ki jih zanima kontinuirano delo v projektu z najnovejšimi programi in inovativno opremo, ki omogočajo obogateno resničnost.

Več o projektu TRAVEL AR: http://www.travel-ar.si/sl/. Projekt je financiran s strani programa Pokolpje - Mreža inkubatorjev.

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.