Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina

  • 04 September 2017 |

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV K ODDAJI VLOGE ZA SPREJEM V ČLANSTVO V PODJETNIŠKI INKUBATOR in za vključitev v coworking prostor v enotah Podjetniškega inkubatorja Bela krajina.

S pozivom omogočajo najem pisarniških prostorov v enoti Podjetniškega inkubatorja Bela krajina PH Stratus (1. in 2. etaža), na lokaciji Ulica heroja Stariha 19 v Črnomlju, v skupni površini 106,99 kv.m. ter pisarniških prostorov v enoti Podjetniškega inkubatorja TRIS Kanižarica, na lokaciji Kanižarica 41 v Črnomlju, v skupni površini 81 kv.m.

Podjetniški inkubator je subjekt podjetniškega inovativnega okolja z ugodnimi prostorskimi pogoji za začetek delovanja novega podjetja (inkubiranca), ki nudi infrastrukturo, skupne storitve ter svetovanje podjetnikom začetnikom. Ustanovljen je z namenom ustanavljanja in spodbujanja kasnejše rasti podjetij.

KANDIDATI lahko oddajo vlogo za sprejem v redno članstvo podjetniškega inkubatorja.

Na javni poziv za redno članstvo v inkubatorju se lahko prijavijo gospodarske družbe, samostojni podjetniki in drugi poslovni subjekti, ki so vpisani v poslovni register manj kot pet let.

Redni člani lahko postanejo poslovni subjekti, ki poleg tega izpolnjujejo še vsaj tri pogoje:
1. so mikro, mala ali srednje velika podjetja
2. razvijajo sodobne tehnološke proizvode ali storitve z visoko dodano vrednostjo,
3. so inovativna podjetja,
4. zaposlujejo visoko kvalificirane kadre,
5. so mlada podjetja s potencialom rasti.

Vlogo lahko odda tudi fizična oseba, ki namerava ustanoviti podjetje, pri čemer priloži izjavo z rokom, do kdaj bo podjetje ustanovila.

Rok za oddajo prijav za člane vključene v inkubator na ta javni poziv je 15. 09. 2017.

Odpiranje vlog bo potekalo v roku štirinajst delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu bo odločala Komisija za sprejem v Podjetniški inkubator Bela krajina. Komisija bo podala mnenje glede vključitve najpozneje sedem dni od odpiranja vlog.

Kontaktne osebe za ogled prostorov (po predhodnem dogovoru) ter za informacije o javnem pozivu, so:
- Peter Ambrožič, M: 040 122 872, 059 335 891, e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
- Kristian Asani, M: 051 806 925, e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

RIC Bela krajina poziva tudi za vključitev v coworking prostor v enotah Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Coworking ali sodelovanje je način dela, ki vključenim posameznikom in podjetjem omogoča, da si občasno ali stalno delijo »sodelovni« prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog.

Za članstvo za vključitev v »coworking« prostor je rok neomejen. Kandidati se lahko vključujejo skladno z razpoložljivim prostorom.

Več informacij o javnem pozivu je na voljo pdftukaj, kjer zveste podrobnosti o predmetu poziva, dimenzijah prostorov, ki so na voljo, o pogojih za sodelovanje, o obdobju inkubiranja in ceni najema, o prijavni dokumentaciji in načinu prijave, o merilih za sprejem, o roku prijave in odpiranju ponudb, ter o postopku in načinu izbora.

V pdfPravilniku o postopku sprejema v članstvo zveste več o nalogah in storitvah podjetniškega inkubatorja, načinu izvajanja dejavnosti inkubatorja, o merilih in kriterijih za sprejem v članstvo in o prenehanju članstva.

Obrazci za izpolnitev:
- docVloga za coworking
- docVloga za vstop v podjetniški inkubator
- xlsFinančni načrt - obrazec

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  07 306 11 30
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 7.30 do 14.30

Sreda od 7.30 do 16.30

Petek od 7.30 do 12.30

V času med 10. in 11. uro ni uradnih ur.