Prostovoljec leta 2012 - PRELOŽEN ROK IN PRIPOROČILA

  • 04 April 2013 |

Zaradi vprašanj in prošenj (potencialnih) prijaviteljev je Mladinski svet Slovenije (MSS) rok v natečaju Prostovoljec leta preložil na torek, 9. april 2013. To je torej zadnji dan, ko lahko oddate prijave za Naj prostovoljke, Naj prostovoljce in Naj prostovoljske projekte.

MSS priporoča, da prijavnice, ki jih pošljete v papirnati obliki, pošljete na novi naslov MLADINSKI SVET SLOVENIJE, DUNAJSKA 5, 1000 LJUBLJANA. Seveda bo pošta s prejšnjega naslova preusmerjena na novega, tako da jo bodo tudi prejeli. Za vsak slučaj pa priporočajo, da prijave pošljete tudi po e-pošti oz. preverite, ali so prejeli prijave na spodnjem e-naslovu ali po telefonu.

MSS ponovno poziva tudi vse tiste, ki imate težave s prenosom datotek (prijavnic), da MSS kontaktirate po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. 01 425 60 55 (Urša Holozan). Vsa dokumentacija je sicer na voljo tukaj http://www.mss.si/sl/novice/816/1/objavljamo-natecaj-prostovoljec-leta-2012 .

 

Odgovori na nekaj pogosto zastavljenih vprašanj:

1) Prijavitelj prostovoljke ali prostovoljca je lahko kdorkoli; priporoča pa se, da je to organizacija, s katero je njeno oz. njegovo prostovoljstvo najbolj povezano; organizacija, ki prostovoljko oz. prostovoljca najbolj pozna.

2) Prijavitelj projekta mora biti njegov izvajalec oziroma organizator. (In ne financer, podpornik itd.) Ponavadi so to organizacije oz. institucije, znotraj katerih se je projekt odvijal, lahko pa je tudi posameznik ali neformalna skupina itd.

3) Starost prostovoljke oz. prostovoljca ni pomembna.

4) Prijavijo se lahko nosilci funkcij, ki te funkcije opravljajo prostovoljno (npr. predsedniki društev).

5) Vsak prijavitelj lahko prijavi poljubno število prostovoljcev in projektov, omejitev ni.

6) Prijavnica mora biti v slovenskem jeziku.

Ekipa MSS pričakuje vaše prijave!

nazaj na vrh

Občina Črnomelj

Trg svobode 3
8340 Črnomelj

  07 306 11 00
  obcina.crnomelj@siol.net

Uradne ure

Ponedeljek od 8.00 do 14.30

Sreda od 8.00 do 16.30

Petek od 8.00 do 12.30

V času med 11. in 12. uro ni uradnih ur.